Skip to main content

Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Over Marktland

Marktland Evenementen B.V. is in 2006 opgestart door Paula Post, zij is de vierde generatie van de kramenfamilie Post uit Den Haag. Marktland Evenementen B.V. is voortgekomen uit de twee andere bedrijven van de familie, Marktbedrijf T. Post & Zn B.V. en Uitenhage Verhuur B.V.

Marktbedrijf T. Post en Zonen B.V. is al meer dan 100 jaar oud en een echt familiebedrijf! Aan het einde van de 19e eeuw is overgroot-opa Post begonnen met het maken van handkarren die hij verhuurde op de Haagse markt, die toen nog gevestigd was aan de Prinsegracht.

Ook de tweede generatie Post heeft altijd in het marktwezen gewerkt en ging de marktkramen verhuren op deze markt aan de Prinsegracht. Deze markt verhuisde in 1938 naar de huidige locatie aan de Herman Costerstraat.

De derde generatie Post ging naast de werkzaamheden op de Haagse Markt ook met braderiekramen, voorzien van gekleurde zeilen, het gehele land door om kramen te bouwen.

De derde generatie Post is 20 jaar geleden ook begonnen met Uitenhage Verhuur B.V. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van reinigingsmaterialen en -voertuigen. Uitenhage Verhuur B.V. is voorgekomen uit de vraag om de markten na afloop ook schoon te houden. Ondertussen doet men meer dan alleen het reinigen van markten. De vloot van Uitenhage telt op dit moment meer dan 125 voertuigen welke worden verhuurd aan gemeentes en reinigingsbedrijven.

Zoals u net heeft kunnen lezen hebben Marktbedrijf T. Post en Zonen B.V. en Uitenhage Verhuur B.V. de afgelopen jaren diverse markt- en braderietoebehoren verhuurd en reinigden zij diverse evenementen. Steeds vaker kreeg men de vraag of men ook kon organiseren. Het idee voor een nieuw bedrijf was geboren en Marktland Evenementen B.V. werd opgericht!

Sinds 2006 heeft Marktland Evenementen B.V. al zeer veel markten georganiseerd en diverse evenementen mogen verzorgen. Van kinderfeestjes tot bedrijfsfeesten en alles wat er tussenin zit. Ook verzorgen wij voor veel winkelkernen de totale promotie. Naast de evenementenverzorging kunt u ook attracties en animatie bij ons inhuren en produceren wij graag uw drukwerk zoals posters, flyers en andere reclame uitingen. Het afhalen van de attracties op onze locatie, voor bijvoorbeeld uw kinderfeest of bedrijfsfeest beschikt ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer