Skip to main content

Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Totaalconcept en jaarprogramma's

De kracht van Marktland Evenementen B.V. is de persoonlijke aandacht. Er zijn genoeg bedrijven waarbij men iets kan huren maar wie draagt de zorg voor het totale plaatje? Wie zorgt er voor de betrokkenheid van en de communicatie naar alle partijen, vrijwilligers, bewoners, winkeliers? Het contact met de gemeente, de wegbeheerder of de wijkagent? Vaak is dit iets wat niet voldoende aandacht krijgt maar het is erg belangrijk om alle betrokkenen juist te informeren, te betrekken en te enthousiasmeren voor het evenement. De medewerkers van Marktland Evenementen B.V. zijn die schakel in dit proces en staan u hierin graag bij. Daarnaast werken wij op onze evenementen graag met onze eigen materialen. Zo zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij onze service blijven garanderen.

Ons motto: uw evenement organiseren alsof het ons eigen feestje is! 

Het totaalconcept van Marktland Evenementen:

 • De start:

  De aanvraag van de evenementenvergunning bij de gemeente en het maken van alle benodigde documenten die een gemeente kan verlangen te overleggen bij aan aanvraag. Denk hierbij aan een verkeersplan, een veiligheidsplan, een communicatieplan, een deelnemerslijst en een plattegrond.

  Wilt u tijdens uw evenement zwak alcoholische dranken gaan schenken dan vragen wij daar ook een ontheffing voor aan.

  Aan verlotingen en prijsvragen zitten ook veel voorwaarden verbonden. Wij adviseren u hier graag over en stellen de benodigde documenten op.

 • Stap 2:

  Het benaderen van de betrokken partijen, bijvoorbeeld de winkeliers. Marktland Evenementen gaat alle winkeliers persoonlijk langs om hen te informeren over de komende festiviteit of actie. Ter ondersteuning laten wij een informatiebrief achter. Mocht het hier een evenement betreffen waarbij men aan deel kan nemen middels een kraam dan zullen wij hiervoor tevens een inschrijfformulier achterlaten.

 • Stap 3:

  Het verzorgen van de diverse communicatie rondom het evenement. Zoals het ontwerpen en drukken van posters, flyers, het opstellen van persberichten en het opmaken van advertenties. Marktland Evenementen heeft zelf communicatie- en DTP (ontwerp) medewerkers in dienst.

 • Stap 4:

  De communicatie naar andere betrokken partijen zoals de bewoners en de wijkagent. Graag informeren wij hen over de tijden van opbouwen, afbreken en eventuele wegafzettingen.

 • Stap 5:

  Indien van toepassing, het plaatsen van onze eigen materialen zoals kramen, tafels/stoelen of podium, het verzorgen van de attractie-, animatie- en/of muziekinvulling van het evenement.

 • Stap 6:

  Het verzorgen van extra voorzieningen voor uw evenement zoals toiletten, vuilnisbakken, aggregaat en dranghekken.

 • Stap 7:

  De schoonmaak achteraf met onze eigen veegmachines en vuilniswagens (buitenlocaties).

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer