Skip to main content

Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Promotieactiviteiten

Naast de verzorging van evenementen en het verhuren van materialen verzorgen wij ook diverse promotieactiviteiten en jaarprogramma´s voor winkelkernen. Dit kan variëren van een loterij tot de intocht van Sinterklaas.

Afhankelijk van uw budget kunnen wij bijvoorbeeld eens per maand of frequenter diverse evenementen voor u verzorgen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de feestdagen die wij in het programma passen.

Denk eens aan de volgende dagen om iets extra´s te doen voor uw publiek:

Nieuwjaar
Valentijn
Carnaval
Pasen 
Het is lente!
Koningsdag
Pinksteren / Luilakken
Moederdag
Vaderdag
Begin van het nieuwe schooljaar
Halloween
Het is winter!
Sinterklaas
Kerst 
Feestmaandactie 
Opening 
Jubileum

Door het samenstellen van een jaarprogramma heeft u geen omkijken meer naar de evenementen en alle andere zaken die hierbij komen kijken zoals het aanvragen van alle benodigde vergunningen en het informeren van alle betrokken partijen. Marktland Evenementen is de schakel tussen het bestuur en de ondernemers. Wij zorgen ervoor dat alle ondernemers worden geïnformeerd en geënthousiasmeerd voor het jaarprogramma. Daar waar mogelijk zullen wij de producten en diensten van de ondernemers inpassen in het jaarplan. Denkt u hierbij aan een modeshow, een ladiesnight of een kookspektakel.

Ook het betrekken van de directe omgeving behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u de omgeving betrekt bij uw plannen zullen ze zich verbonden voelen bij uw winkelkern. Denk bijvoorbeeld aan een talentenjacht, een korenfestival of een verenigingspresentatie.

Bij het verzorgen van een jaarprogramma behoort ook de mogelijkheid tot het verzorgen van de communicatie rondom uw evenementen. Indien u kiest voor een jaarprogramma krijgt u standaard voor ieder evenement 100 gratis posters ter beschikking. Andere mogelijkheden die wij kunnen verzorgen kunt u bekijken op de pagina communicatie.

Het samenstellen van een jaarprogramma betreft altijd maatwerk. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvend voorstel.

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer