• DSC 1210

    Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Back to the good times Market

Op industrieterrein Zwethove in Wateringen wordt dit jaar voor de tweede maal het evenement Back to the good times gehouden. Het evenement is ontstaan vanuit het idee om de bedrijven de Brommerschuur en Harteveld Autoschade te promoten. Daarbij is een oltimermeeting gehouden. Vanwege het succes van vorig jaar wordt het programma dit jaar aangevuld met een market. Daarnaast zal er live muziek, een bromfiets toertocht, rock & roll metamorfoses eb danspresentaties zijn. Op het gezellige terras kan iedereen onder het genot van een hapje en een drankje weer even tot rust komen. Tevens is er een gratis springkussen voor de kinderen. 

Over de markt:

De markt wordt gehouden direct aan het festivalterrein. De organisatie vraagt om branche gerelateerde producten 

Datum voor 2016:

Maandag 28 maart (tweede paasdag) van 11.00 tot 17.00 uur.  

Belangrijke informatie

Opbouwen kan vanaf 9.00 uur. Omdat wij pas 's morgens de kramen mogen opbouwen willen wij u vragen om niet eerder te komen. De kramen zullen dan nog niet gereed staan. U kunt bij ons een 3 meter marktkraam met een bovenzeil huren, zonder electra en zonder stoel. Een mobiel toilet is aanwezig. Helaas kunt u vooraf niet een aangewezen plaats bespreken. U kunt bij aankomst een vrije plek innemen. 

Kosten

De kosten voor een marktkraam bedragen voor 2016: € 29,50 exclusief 21% BTW.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch of per e-mail. U krijgt daarna een factuur per post. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer wij uw betaling niet voor de uiterste betaaldatum ontvangen hebben vervalt uw recht op een kraam. Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving dus pas definitief. 

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Naaldwijkseweg 2
Wateringen
2291 PA

0174 22 55 01

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input